Jelentkezz most! Biztosítsd helyed csütörtökönként 2,5 órában a folyamatosan induló kiscsoportokban! 

Kiváló vezetőkkel cége önállóvá válik

Vezetői képzésével és fejlesztésével segítünk, hogy még hatékonyabban és önállóbban működtessék cégét, akár az Ön távollétében is.

Vezetői képzés

Mindaddig önre marad a tűzoltás, ameddig vezetői nem rendelkeznek menedzseri gondolkodásmóddal

Cégvezetőként elsősorban a stabilitáson és növekedésen kell dolgoznia. Ha ezek helyett tűzoltással vacakol, a cég soha nem fog a következő szintre lépni. Ha pedig egy cég növekedés helyett stagnál, azzal már meg is kezdte a hanyatlást.

Megfelelő szemléletmód hiányában elmarad vezetőinek önállósága és felelősségvállalása

Ha nem fejleszti őket, vezetői nem fognak tudni változtatni jelenlegi hozzáállásukon, így mindig Önre fognak támaszkodni a döntéseikben, miközben képtelenek lesznek a felelősségvállalásra. 

Magától nem fog megoldódni ez a kellemetlen helyzet.

Vezetői tréning
Vezetői tréning

A rossz cégen belüli kommunikáció a félreértések és frusztrációk melegágya

Vezetői hídként kötik össze Önt cége beosztottjaival. Pontosan ezért kulcsfontosságú, hogy kommunikációjuk tökéletes és alapos legyen mindkét irányba. 

1) Ha nem tökéletes és érthető a kommunikáció a beosztottak felé, akkor Ők nem azt az eredményt fogják nyújtani, mint amit valójában kellene. 

2) Ha a kommunikáció pedig Ön felé nem kristálytiszta, akkor félreértheti a beosztottak problémáit/ motivációit. 

Az ilyen jellegű félreértések pillanatok alatt rossz munkahelyi légkört teremthetnek, így romolhat a munkamorál és a teljesítmény, rosszabb esetben felmondanak az emberei.

Nem érdemes megvárni ezt az állapotot. 

Képzelje el a valóságot, ahol kiváló vezetők segítségével cége szinte magától működik

Felszabadul a napi tűzoltás alól

A növekedésen dolgozhat és a jövőt építheti

Az ön távollétében is szárnyal a cége

2 napos elméleti oktatás helyett 3+3 hónapon át tartó online interaktív vezetői képzés és gyakorlati program az eredményes beépülésért

Az Upskills Vezetőképző Akadémiája 3+3 hónapon át tart, összesen 20 alkalomból áll (10 interaktív online vezetői tréningből és 10 gyakorlati vezetői képzési feladatból), miközben már az elejétől fogva látható a résztvevők fejlődése

Vezetőképző akadémia

Menedzseri szemléletmód az eredményes cégen belüli együttműködésért

A képzés során kulcsemberei elsajátítják a menedszeri gondolkodásmódot, amivel biztosítjuk, hogy a képzés után Önnel azonos szemüvegen keresztül fogják látni cége működését és feladatait. 

Így hatékonyan és harmonikusan fognak tudni összedolgozni cége stabil működtetése és fejlesztése érdekében.

Titkos fegyver: szakértői vendégelőadók a piac különböző területeiről

Itt nem iskolapadban és konferenciákon nevelkedett okleveles trénerek mondják meg a “tutit”, hanem olyan gyakorlott szakértők, akik valós piaci körülmények között tanulták meg mindazt, amit továbbadnak az Akadémián. 

A könyvekből elsajátítható tudás értékes, de összehasonlíthatatlan azzal, amit egy olyan szakértő képes átadni, aki valóban csinálja azt, amiről oktat. 

Az Akadémia minden kulcsterületére az adott piac egyik kiváló és tapasztalt szakértőjét hívjuk. Így biztosítjuk, hogy sallangmentes gyakorlati tudást sajátítanak el emberei.

Vezetői tréning

Tanultak készségszintű elmélyítése a folyamatos fejlődés érdekében

A valós beépüléshez a szakma által javasolt évi 9 alkalmat mi felemeltük 10+10-re, így tudjuk garantálni a tanultak hatékony és folyamatos beépülését. 

Ráadásul a gyakorlatorientált foglalkozások által nem csak elméletet és példákat, mutatunk, hanem begyakoroljuk használatukat.

Offline képzések és csoportos foglalkozások interaktivitása az online tréningek előnyeivel

Tudatosan felépített online rendszereink és oktatási programjaink segítségével sikerült megtartani az élő tréningeknél bevált személyességet és interaktivitást, miközben nem kell értékes munkaórákat és energiákat utazással tölteni. 

Vezetői tanfolyam

Sok cég csak döcögve és kínkeservesen működik, mert nincs kiaknázva a vezetőikben rejlő potenciál

Tarthatatlan, hogy cégvezetőként az operatív feladatokkal kell foglalkoznia, ahelyett, hogy vállalkozása stabilitásán és fejlesztésén dolgozna.

Miért különleges az Upskills Akadémia?

Online megtartott események

Együtt haladunk, de helyfüggetlenül. Így megspórolható az utazással töltött idő.

Szakértő vendégelőadók

Segítségükkel és tanácsaikkal könnyebb lesz a gyakorlatban is alkalmazni a tanultakat.

10+10 gyakorlati alkalom

Hosszú, így jut idő mindenre, de rövid, így hamar be lehet vetni a tanultakat.

Hatékony alkalmazhatóság

Cél, hogy mindenki pontosan tudja, hogyan alkalmazza a tanultakat a saját területén.

A Közvetlen vezető, cégvezető bevonása a fejlesztésbe kulcsfontosságú!

Ennek folyamata biztosítja a fenntartást: Kattintson a gombra, hogy lássa, hogyan tudja támogatni a résztvevőit a legjobban!

Miért bízhat bennünk és a szakértelmünkben?

20+ év szakmai tapasztalat és 10.000+ tréning résztvevő után pontosan tudjuk, hogyan segíthetünk önnek

Eddigi tapasztalatainkat és legjobb tudásunkat felhasználva terveztük meg és fejlesztettük az UpSkills Akadémia képzéseit, így valódi fejlődést tudunk elérni a résztvevők szakmaiságában, motivációjában és hozzáállásában. 

Misszióm, hogy olyan fejlesztési programot készítsek, ahol tudatosan felépített, interaktív képzési akadémiával, professzionális vendégelőadókkal biztosítjuk a hazai cégvezetők pénzügyi és időbeli szabadságát. Mindezt úgy, hogy a vezetők és az értékesítők képzésére fókuszálunk.

Hiszen, ha egy cégvezető fejleszti kulcsembereit, egyszerre nő a szabadsága és cége bevétele.

Körtvélyessy Gábor – Az Upskills Akadémia alapítója

Mit mondanak a korábbi résztvevők?

„A Gábor által tartott tréning jól struktúrált és a kis létszám miatt lehetőséget biztosít arra, hogy az egyéni igényeknek megfelelő pontok több figyelmet kapjanak.
Amiatt, hogy hosszabb idő alatt, heti rendszerességgel kerül sor a találkozókra, és közben egyéni célok, házi feladat is kijelölésre kerülnek, nagyon hatékonyan mélyíti el a tudást.
Az interaktív óráknak és a sok helyzetgyakorlatnak köszönhetően saját tapasztalatainkon keresztül volt lehetőségünk megérteni az aktuális témakör lényegét és egy folyamat részeként hétről-hétről tudtuk beépíteni a tanultakat a mindennapi gyakorlatba.
Összehasonlítva más olyan tréningekkel, ahol sok órában, töményen, ugyancsak nagyon klassz elméleteket töltenek a hallgatók fejébe, ez a képzés valódi tudást és nem csak pillanatnyi lelkesedést, hanem hosszú távú eredményeket hoz.

Köszönjük Gábornak a közös munkát!

Pálffy Réka, Pesti Házak Zrt
Tulajdonos, Kereskedelmi vezető”

Az első alkalom után tudatosult bennem, hogy ez egy komoly képzés lesz, mert a folyamatos szituációs gyakorlatok, gondolkozásra sarkalltak és tényleg olyan tanácsokat kaptam, amit a való életben is tudok alkalmazni a vezetés során. Nagyon jó volt, hogy újra tudtam játszani a csoporttal korábbi szituációkat és azonnal kaptam visszajelzést arról, hogy mit csináltam jól és mit csináltam rosszul.

Ajánlom mindenkinek a vezetői tréninget, aki a cégét profi módon szeretné irányítani és a beosztottjaiból kis szeretné hozni úgy a maximumot, hogy azt ők is élvezzék!”

Kárászy Balázs – Kárászy kft. 
Ügyvezető igazgató

Sokat tanultam az Akadémián a feladatok delegálásáról, gyakoroltunk, hogy tudatossal döntsünk, kérdezzünk és hogy a vezetőknek a felkészültsége a létszám függvényében hogyan változzon.

Azért is volt jó mert számtalan példán keresztül láttam és tapasztaltam az Akadémián, hogy egy jó vezető hogyan segítheti a szervezet működését és annak növekedését…”

Beke Szabolcs – GYGV Kanizsa Kft.
Műszaki vezető

Részletesebb bemutatkozást és további ügyfélvéleményeket a rólunk menüpontban találhat!

Akkor javasoljuk, hogy beírassa vezetőit az Upskills Akadémia képzésére, ha…

…olyan vezetőket akar, akik önállóan dolgoznak és megoldják a problémákat akkor is, ha Ön nincs jelen

…olyan vállakozást építene, ahol kiváló vezetők működtetik a céget Ön helyett

…szeretné, ha menedzserei végre felelősségteljes, valódi Vezetőként segítenék beosztottjait, így elősegítve a kiváló csapatmunkát

…szívesen búcsút venne a 12-14 órás munkanapoktól anélkül, hogy szétesne a cége

…szeretne olyan életet, ahol a munka és magánélet egyensúlyban van és kevesebb a stressz

…tűzoltások helyett inkább a vállalkozása fejlesztésével foglalkozna

…megrekedt a vállalkozása és belafáradt abba, hogy nem jut előbbre

…arról álmodik, hogy végre el tud menni nyaralni anélkül, hogy azon aggódik, mi lesz a céggel, míg távol van

Pontosan miről fog szólni a vezetői képzés?

10 modul a mindennapi alkalmazhatósághoz

$

Frusztráció és stressz

Vezetői célok definiálása, 360 fokban való tudatosítása

$

Félreértések

A kommunikációból adódó legnagyobb anyagi vesztességek csökkentése vezetői kommunikáció javításával: Tudatosság, Célorientáltság, Priorizálás

$

Nemteljesítés

A nemteljesítés kezelése SMARTY megállapodással, támogatással, és megfelelő vezetői visszajelzéssel, a VEZETŐI KÖR részeként.

$

Motiváció

Kit, hogyan érdemes motiválni? Külső, belső motivátorok, használatuk. A „motivációs” beszélgetés gyakorlása.(Ön-, és csapat inspirálás)

$

Ugyanazt mondom, mégsem érti mindenki!?

Miért cselekszenek másképpen emberek ugyanarra az utasításra? – Emberismeret, pszichológia – hogyan bánjak a különböző beosztott embereimmel? 

$

Változtass, azzal érsz el változást!

Változtás folyamatának érzelmi hullámainak, és a tanulási folyamat nehézségeinek megismerése, tudatossá tétele.

$

Csapatmegbeszélések

Összekeveredik a különböző megbeszélési forma? Sok időt töltesz el vele mégse hatékony? Bemutatjuk, majd gyakoroljuk, hogy mit kell beletenned, és mitől tartsd távol magad, hogy olyan legyen, am segíti a szervezetet.  

$

Asszertív kommunikáció

Gyenge vagy erős viselkedés? Megsértődnek, vagy nem csinálják meg pedig kértél? Bemutatjuk, és gyakorolhatod mire is kell figyelned, hogy valóban asszertiv legyen a vezetői kommunikáció.

$

Szabályozás, folyamatfejlesztés

Nincs meg a leggyengébb láncszem? – Szabályozd egyszerűen folyamataidat. Legyenek az embereid elkötelezettek, hogy betartsák.

$

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

Könyvből, prezentációból tanulni nehéz. „Aha” élmény van, de alkalmazásba ültetés nagyon kis %-ban. Célunk a sok gyakorlással, hogy minden témában a résztvevő gyakoroljon, így az integráció a napi munkába sokkal könnyebb. 

 

További tudnivalók, avagy Hogyan zajlik a vezetői tréning?

A program 2 részből áll:

I. programrész 10 alkalom (első 3 hónap) a tudás megszerzése és implementálása a cél (csoportos, interaktív online foglalkozások).

Az I. programrész a kezdéstől számított 10 héten keresztül tart. (szünet: hivatalos ünnepek, iskolai szünetek).

Összesen 10 alkalommal fogunk együtt élőben dolgozni a résztvevőkkel, a Zoom webinárium szoftver segítségével.

Minden héten ismétlődően a kezdésnél kijelölt napon fogjuk tartani a foglalkozásokat 2,5 órában.

Egyaránt lesznek elméleti szekciók és kiscsoportos gyakorlati foglalkozások.

A képzést a 20-30-50-es szabály alapján építettük fel, vagyis 20%-ban elméletet tanulunk, 30%- ban részletesen átvesszük, hogy a résztvevők a saját területükre hogyan tudják beilleszteni a tudást, végül 50%-ban csoportosan gyakorlatba ültetjük a megszerzett tudást.

II. programrész 10 alkalom (második 3 hónap) a megszerzett tudás elmélyítése és fenntartása a cél (egyéni feladatok segítségével, önállóan, mégis ellenőrzött keretek között a Cégvezetői Támogató Programmal összhangban).

A II. programrész az I. programrész utolsó napját követő 3. héten kezdődik.

A Vezetőképző Akadémia a képzések során biztosítja:

9

RÉSZVÉTEL A 10+10 ALKALMAS KÉPZÉSEN

Az I. programrészben az Zoom linket minden alkalom előtt biztosítjuk a résztvevőknek.

9

HOZZÁFÉRÉS AZ ELMÉLETI ANYAGOKHOZ

A képzés során biztosítjuk az elméleti anyagokat, így később is elő lehet venni őket.

9

HOZZÁFÉRÉS A GYAKORLATI ANYAGOKHOZ

A gyakorlatorientált képzésen sok feladat lesz, melyeket gyakran egy munkafüzetben kell megoldani. Ezt is biztosítjuk a résztvevők számára.

9

ALACSONY LÉTSZÁMÚ CSOPORTOK A NAGYOBB FIGYELEM ÉRDEKÉBEN

Egy csoport 5-8 fős, annak érdekében, hogy a gyakorlások során mindenkire kellő idő jusson és mindenki kellő mértékű figyelmet kapjon. 

9

HOZZÁFÉRÉS A ZÁRT CSOPORTHOZ ÉS KÖZÖSSÉGHEZ

A résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportban lesz lehetőség a kapcsolatépítésre, egymás közötti eszmecserére, a feladatok átbeszélésére, és a képzéssel kapcsolatos fontosabb információk egyeztetésére.

9

KÉPZÉSEN TANULTAK MEGERŐSÍTÉSE

A Plus csomagban biztosítjuk a résztvevők számára a képzésből való kimaradás esetén egy alkalommal az egyéni felzárkóztatást.

9

1,5 ÓRÁS SZEMÉLYES RÉSZTVEVŐI COACHING

A VIP csomagban biztosítunk a résztvevőknek egy 1,5 órás coaching alkalmat, amikor személyre szabottan segítünk, hogyan és mikor alkalmazza a tanultakat a saját területén. Így még gyorsabban és hatékonyabban tud eredményt elérni.

BÓNUSZOK

BÓNUSZOK

3 db azonnal hasznosítható gyakorlatias bónusz (45.000 Ft értékben) a még jobb beépülés és még hatékonyabb segítség érdekében

A vezetői megállapodás 7+1 törvénye

Egy online anyag, amely összefoglalja a delegálással, hatékony célkitűzéssel és megállapodással kapcsolatos információkat.

(15.000 Ft helyett ajándék)

A MENEDZSERI GONDOLKODÁSMÓD 8+1 ALAPELVE

Egy online anyag, amely összefoglalja azokat a kulcsgondolatokat, melyeket egy menedzsernek érdemes alkalmaznia. 

(15.000 Ft helyett ajándék)

CÉGVEZETŐK RÉSZÉRE
A TÁMOGATÁS TÖKÉLETESÍTÉSÉHEZ 9+1 TANÁCS

Egy online anyag, amely abban segít, hogy hogyan tudja cégvezetőként a legnagyobb segítséget adni kulcsemberei számára.

(15.000 Ft helyett ajándék)

TEGYEN EGY SZÍVESSÉGET JÖVŐBELI ÖNMAGÁNAK AZZAL, HOGY BEIRATJA VEZETŐIT AZ AKADÉMIÁRA

3 csomagajánlat az eltérő igények kielégítése érdekében

VEZETŐI AKADÉMIA
– Basic

N

10 gyakorlati online alkalom, 10 héten át, 2,5 óra/alk.
(25 óra interaktív kiscsoportos gyakorlás +15 óra egyéni feladat)

N

10 egyéni alkalmazási feladat a következő 10 héten át, önálló munkában.

N

Hozzáférés a teljes anyaghoz

M

Folytonosság biztosítása: Online alkalom kihagyása esetén egyéni felzárkóztatás 1 alkalommal

M

Kiemelkedő támogatás: 1,5 órás egyéni, személyre szabott résztvevői coaching

373.000 Ft+Áfa/fő helyett

20% kedvezménnyel

298.400 Ft+Áfa/fő

(bruttó 378.968 Ft/fő)

VEZETŐI AKADÉMIA
Plus

N

10 gyakorlati online alkalom, 10 héten át, 2,5 óra/alk.
(25 óra interaktív kiscsoportos gyakorlás + 15 óra wgyéni feladat)

N
10 egyéni alkalmazási feladat a következő 10 héten át, önálló munkában.
N

Hozzáférés a teljes anyaghoz

N

Folytonosság biztosítása: Online alkalom kihagyása esetén egyéni felzárkóztatás 1 alkalommal

M

Kiemelkedő támogatás: 1,5 órás egyéni, személyre szabott résztvevői coaching

410.500 Ft+Áfa/fő helyett

20% kedvezménnyel

328.400 Ft+Áfa/fő

(bruttó 417.068 Ft/fő)

VEZETŐI AKADÉMIA
VIP

N

10 gyakorlati online alkalom, 10 héten át, 2,5 óra/alk.
(25 óra interaktív kiscsoportos gyakorlás + 15 óra wgyéni feladat)

N
10 egyéni alkalmazási feladat a következő 10 héten át, önálló munkában.
N

Hozzáférés a teljes anyaghoz

N

Folytonosság biztosítása: Online alkalom kihagyása esetén egyéni felzárkóztatás 1 alkalommal

N

Kiemelkedő támogatás: 1,5 órás egyéni, személyre szabott résztvevői coaching

498.000 Ft+Áfa/fő helyett

20% kedvezménnyel

398.400 Ft+Áfa/fő

(bruttó 505.968 Ft/fő)

BEVÁLÁSI ÉS BEÉPÜLÉSI GARANCIA

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy hasznos lesz vezetői számára a képzés, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Amennyiben úgy látja Ön vagy vezetője, hogy cseppet sem hasznos a képzés és csupán időpocsékolás, írjon nekünk egy levelet legkésőbb a 2. alkalom napján és gondolkodás nélkül visszautaljuk a befizetett összeget.

Így az egészben csak annyi kockázata van, hogy lemaradnak róla a Kulcsemberei és minden marad a régiben…

VEZETŐI AKADÉMIA JELENTKEZÉS 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

#1

Töltse ki a jelentkezési űrlapot.

#2

E-mailben leegyeztetjük a részleteket.

#3

Kiküldjük az utalási adatokat.

0. LÉPÉS: Fizetési információk

Válassza ki a legmegfelelőbb csomagot!

A szimpatikus csomag mellett lévő négyzetbe írja be, hogy hány főt szeretne beiratni. Ha csak önmagát, akkor 1-est írjon be.

1. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges adatok

Adja meg a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat.

2. LÉPÉS: Számlázási adatok

Adja meg a számlázási adatokat. Ha céges számlát szeretne kérni, akkor pipálja be az erre vonatkozó mezőt, így megjelenik az adószám beviteli mező is.

3. LÉPÉS: Jogi és adatvédelmi információk

Annak érdekében, hogy jogszerűen járjunk el, át kell olvasnia és el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési nyilatkozatot.

Ehhez kérjük pipálja be az űrlapon lévő, erre vonatkozó jelölőnégyzetet. 

4. LÉPÉS: Megrendelés és utalás

Miután rákattintott a lenti gombra, a rendszer rögzíti a jelentkezést és a megrendelést. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a továbbiakat. 

NEM KAPOTT MÉG VÁLASZT MINDEN KÉRDÉSÉRE?

Összegyűjtöttük Önnek a képzéssel kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Olvassa el őket, hátha itt megtalálja a válaszokat.

Még nem tudom eldönteni, hogy jelenkezzek-e az Upskills Vezetői Akadémiára!

Köszönjük az őszinteséget. Javaslatom, hogy próbálja ki a Vezetői Akadémiát a 100%-os pénzvisszafizetési garancia mellett, mert így Önnek nincs kockázata, és többszörösen megtérül ráfordítása.  Az átadott tudás eredményességére csapatunk és referenciáink adnak biztosítékot.

Másik lehetőség, hogy jelentkezik egy telefonos konzultálásra az Upskills Akadémia vezetőjéhez, Körtvélyessy Gáborhoz. Ezzel kapcsolatos további részletekért kattintson ide.

El lehet ezt számolni, mint céges költség?

Igen. A tanfolyam céges költségként elszámolható a Fktv. adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése esetén. Az adatbekérést követően az adatfelvitelt átvállaljuk.

Hogyan tudom maximálisan kihasználni a Vezetői Akadámiában rejlő lehetőségeket Cégvezetőként?

Ahhoz, hogy a legtöbbet tudja kivenni a programból minden információra maximálisan szüksége van Önnek és beosztott vezetőjének is. Ezt támogatja a VIP csomagunk. Azt javasoljuk, hogy a Vezetői Akadémia VIP csomagja mellé a teljesen egyénre szabott Cégvezetői Támogató Program VIP csomagját is biztosítsa Önmaga számára, hogy:

  1. 100%-osan tudja támogatni vezetőjét
  2. Egyéni fejlesztési tervet is javaslunk Önnek vezetőjéről.
  3. És egy négyszemközti coachingot biztosítunk, amely túlmutat a képzési folyamaton és egyéni céljaihoz megoldásokat nyújt.
Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetési garancia a Vezetői Akadémián?

Minden Upskills Akadémiára és Upskills Támogató programra érvényes a 100%-os pénzvisszafizetési garancia az ASZF 4.3.5, 4.3.6. idevonatkozó szabálya szerint. Megkezdett program esetén a program második alkalma napjának 24-órájáig. A felmondást a program pontos megjelölésével írásban kell eljuttatni a Szolgáltató kapcsolattartásra megjelölt info@upskills.hu e-mail címére.

Miért éri meg a Vezetői Plus vagy a VIP csomag?

A PLUS csomagban egy személyes konzultációt biztosítunk vezetőjének, így nem marad le semmiről, ha hiányzik egy alkalommal és Ön is folyamatosan tájékoztatást kap a programról.
A VIP csomagban vezetője mindezeken felül egy értékes coachingon fog részt venni, amely túlmutat a képzési folyamaton és egyéni céljaihoz megoldásokat nyújt.

Ha megrendelem a csomagot a vezetőimnek, akkor hogyan kapnak ők információt a továbbiakról?

Köszönjük a megrendelést. Az utalást követően bekérjük a beosztott vezetők adatait, hogy fel tudjuk velük venni a kapcsolatot. Onnantól automatikusan megkapják a résztvevői a regisztrációs, az adatbekérő lapot és a további információkat.

További kérdéseket és válaszokat ide kattintva találhat.

KÉRDÉSE VAN? KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Beszélje át egy rövid telefonos egyeztetésen Körtvélyessy Gáborral, az Upskills szakmai vezetőjével, hogy az Ön cégének miben lenne szüksége segítségre és mely szolgáltatásunk a legideálisabb Önnek.

Minden jog fenntartva @Upskills Kft. 2022 | info{@}upskills.hu | Általános és jogi információk | Gyakran Ismételt Kérdések
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja