Ismerjen meg minket

Vezető szakértő az Upskills Akadémia mögött

KÖRTVÉLYESSY GÁBOR –
Az Upskills Akadémia alapítója, Álom megvalósító

A legjellemzőbb rám az „Álom megvalósító”. Sok álmom volt, amit senki se hitt el, hogy képes leszek megvalósítani, de megcsináltam! 

Megálmodtam, hogy HR igazgató leszek, a semmiből lesz egy házam, kimagasló fizetésem lesz, álmaim motorján szelhetem az utakat, lesz passzív jövedelmem, stb… 

Ezekből fakadóan gondolom úgy, hogy nem csak egy csapatnak, hanem annak vezetőjének, és a cég ügyvezetőjének is a képzési program szerves részét kell képeznie, hogy a tervezett fejlesztések, a „megálmodott” jövőbeli működés ne álom maradjon, hanem megvalósuljon.

Mit mondanak rólam azon Ügyfelek, akikkel már dolgoztam együtt szakmai képzésen?

Ismerje meg vendégelőadóinkat!

Készítettünk minden Vendégelőadóval egy rövid interjút. Így kiválóan átlátható, hogy pontosan miben, hogyan és miért tudnak segíteni a résztvevőknek

PORKOLÁB JUDIT

Értékesítési vezető, coach, Lapcom Zrt.

Sok éves tapasztalat és rutin mellett folyamatosan képzem magam, így az elméletet a gyakorlatba átültetve tudunk hosszú távon eredményesek lenni.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

A felkérés, számomra elismerés volt. Mindemellett motivál inspiráló közegben dolgozni, ötletelni. Szeretem a kérdéseket, szeretem a gondolkodásra serkentő párbeszédeket, a kíváncsi, csillogó szemeket.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (Milyen módszerrel)?

Vezetői és coaching eszközöket alkalmazva elsőként az elakadásokban, probléma megoldásokban tudok támogatást nyújtani. Értékesítésben 30 éves tapasztalattal rendelkezem, az egyik talán legnehezebb, a médiaértékesítés területén.

Sok helyzetben tudtam eredményt elérni, ez a rutin és ötlettár, amit szívesen megosztok másokkal is.

Miért vagy hiteles, miért tudsz segíteni a résztvevőknek (vezetőknek, értékesítőknek)?

Mindkettő szakterületem. Hiszem, hogy ahogy az értékesítési területen, úgy a vezetői pozícióban is elengedhetetlen a folyamatos képzés. Sok vezetőt, kollégát inspiráltam már, megnyíltak felém valós problémáikkal és tudtam számukra megoldást, támogatást adni.

Értékesítő kollégákkal az emberismeret, meggyőzés és zárás területeket emelem ki, mint meghatározó területeket, melyek az eredményhez elengedhetetlenek.

Mire vagy a legbüszkébb karriered során? 

Értékesítési területhez köthető eredményem: Trader Classifield Media nemzetközi Kick-Off éves rendezvényén képviselhettem Magyarországot, Mexikóban. Eredmény: legtöbb új ügyfél, tervteljesítés és legkisebb kintlévőség alapján 150 kolléga közül nyertem el ezt a lehetőséget.

Legutóbbi eredményem: bár 20 éve vagyok vezető, újabb eszközöket kerestem eredményesen vezessem a csapatomat, így 2019-ben kitűnő eredménnyel végeztem el a Budapesti Gazdasági Egyetem Business Coach szakát.

SZÉKELY GÁBOR ÁRON

Társ-ügyvezető igazgató, Legalis.

Majdnem 30 éve a pályán, műszaki és szolgáltatás értékesítésben járatos, általános és krízis menedzsmentben tapasztalt vezető.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállalsz vendégelőadói szerepet?

Élet- és szakmai tapasztalatot átadni.

Mert aktívan előmozdíthatom, illetve hozzájárulhatok a emberi tudás fejlesztéséhez személyes és globális szinten.

Milyen témakörökben tudsz esetleges megoldásokat javasolni?

Nagy műszaki projekt értékesítése, lebonyolítása;

Humán erőforrással kapcsolatos szolgáltatások;

Kompetenciák feltérképezése és ellenőrzése kiválasztási folyamatokban;

Krízis-menedzsment, általános cég- és csapatvezetés;

Kíberbiztonság otthon és a munkahelyen;

GDPR felkészítés KKV-k számára.

Miért gondolod, hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni embereknek?

Egyrészt eredményeim, karakteri adottságaim, 360 fokos visszajelzéseim. Másrészt, tanácsadói alkatom és folyamatos önképzési életfilozófiám.

És, nem utolsó sorban, a feladatok és kihívások helyes felmérése, nyugodt kezelése és azon, számomra hiteles szakemberek bevonása olyan helyzetekben, amikor én nem rendelkezem elegendő tudással egy helyzet megoldásához.

Mire vagy legbüszkébb karriered során?

Arra, hogy helytálltam tisztességgel, feddhetetlenségem megőrzése mellett.

Arra, hogy jelentős számú cégnek segítettem a modernizáció folyamatok során.

Arra, hogy nagyon sok embernek segítettem karrierjük előremozdításában.

Arra, hogy képes vagyok tanulni hibáimból.

‘European Sales Engineer of the Year 1994’ – Weir Minerals Warman.

‘Chairman Award Winner 2005’ – Hudson Highland Group, Inc.

SZOTÁK ZSOLT

Ügyvezető igazgató; Alpla Kft.

Nem azért dolgozunk, hogy elfáradjunk hanem, hogy pénzt keressünk! Minden feladatot, projektet eljárást azért indítok el a szervezetemben, hogy plusz időt teremtsek az eredményesség érdekében.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Sok kisebb nagyobb céget láttam, és vezettem, egy biztos, hogy a sikerhez csapat kell. Egy jó fejlesztéshez egy jó program és egy jó és különböző szemléletű oktatói csapat szükséges. Gábor egy olyan vendégelőadói csapatot szervezett össze, akik különböző területről érkeznek és így jól kiegészítik egymást, ezzel kiváló csapatot hoz létre, amelynek örömmel vagyok a részese.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (milyen módszerrel)?

Tapasztalataim közül a legfontosabbnak a folyamatszabályozást (pl. Kaizen, Lean) gondolom. Ez tud olyan erőt és irányt adni egy szervezetnek, amelyből eredményességet és jövedelmezőséget lehet gyorsan és látványosan elérni. Ez kihat a munkafolyamatokra, az Időgazdálkodásra és többek között a munkamorálra is.

Értékesítési szempontból nagyon sok esetben vevőként vagyok jelen, és ebben sok tapasztalatot tudok átadni azon értékesítőknek, hogy cégvezetővel hogyan érdemes, hogyan kell kommunikálni.

Miért gondolod, hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni embereknek (vezetőknek, értékesítőknek)?

25 éve gyárak építésében, vezetésében veszek részt. 14 éve egy műanyag gyárat vezetek. Ebben a 25 évben összegyűlt tapasztalatot tudom átadni a hallgatóságnak.

Mire vagy a legbüszkébb karriered során? (Lehet több is: mérföldkövek, események, eredmények, stb.)

Bármilyen szervezetnél kezdtem dolgozni, mindig sikerült elit csapatot kialakítanom.

KALOTAI DÁVID

Y, Z generáció képviselője; oktatási intézmény önfejlesztő körének vezetője

Z generációsként nyitottsággal és innovatív szemlélettel gondolkozom, és fontos számomra, hogy megmutassam, hogy az eddig megtanult és megtapasztalt ismereteket hogyan lehet a jelen világ kontextusába helyeznem.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Megtisztelő, ha egy idősebb generáció érdeklődik a fiatalok életéről, illetve véleményéről beleértve az enyémet. Ugyanakkor szeretem a kihívásokat, szívesen gyakorlom és fejlesztem az előadói képességemet.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni?

A generációk közötti eltérések sok feszültséget okoznak. Én beleszülettem az új generációba, élem és értem a működését, így a hatékony együttműködés alapjait, azaz ennek a generációnak a gondolkodásmódját tudom bemutatni, elmondani hogyan érdemes és hogyan nem velünk kommunikálni. Mi fontos számunkra, és mi nem. Megértetni az idősebb generációval, hogy nem jobbak vagy rosszabbak vagyunk, hanem más világba születtünk, és ennek a tisztázásnak lehet az eredménye egy hatékonyabb együttműködés a generációk között.

Miért gondolod hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni az embereknek?

Fiatal generációhoz tartozva nemcsak a saját, de széles baráti körömbe tartozó kortársaim életmódjáról, érdeklődési köreiről, problémáiról, vágyairól hiteles képet közvetíthetek.

Mire vagy a legbüszkébb karriered során?

Életem során igyekszem minden előnyös lehetőséget megragadni, ennek köszönhetően jelenleg három ingatlan rövid és hosszútávú kiadásával foglalkozom, mely során az önálló ügyintézést, emberismeretet, kommunikációt és tárgyalástechnikát sajátítottam el. Gimnáziumi éveim során, melynek egy részét Németországban töltöttem, számtalan tanulmányi versenyen indultam, és értem el kiváló eredményeket, iskolámban továbbá önképző kört vezetek, ahol előadásaimmal segítem tanulótársaimat.

JUHÁSZ ORSOLYA

Tanácsadó szakpszichológus, személyközpontú tanácsadó, tréner, család és párterapeuta jelölt

Hiszem, hogy minden egyén rendelkezik olyan tartalékokkal, amelyek önmaga megismerését és a pozitív változást, fejlődést serkentik. A lelki segítségnyújtás számomra ezen erőforrások, egészséges én-funkciók aktivizálása, az egyéni nehézségekkel, konfliktusokkal, kritikus élethelyzetekkel való megküzdési hatékonyság növelése.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Minden humán fejlesztésnek örömmel állok neki, pláne akkor, amikor egy olyan közegben tehetem, ahol sok szakterület találkozik egymással. Az ilyen jellegű kapcsolódások, beszélgetések mindig gondolatébresztőek, inspirálóak. Rámutatnak arra is, hogy az egyéni siker nemcsak a szakmai hozzáértésen, hanem a társas kompetenciákon is múlik. Egy ilyen akadémián nagyon sokat kaphat az, aki aktívan jelen van, bővítheti tudását, erősítheti kompetenciáit, érzékenyítheti magát bizonyos témákra, és számos magyarázatot, ill. megoldási lehetőséget kaphat élete problémáira.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (Milyen módszerrel)?

Szakmai tevékenységem középpontjában a lelki egészségvédelem áll. Specializációs területem a krízisintervenció, ami az élet különböző területein átélt lélektani vészhelyzetek kezelésére tesz jogosulttá. Segítő munkámban egyaránt jelen van az egyén pszichés elakadásaira, nehézségeire, valamint szociális környezetére való fókuszálás, vagyis az a rendszerszemléletű hozzáállás, hogy az egyén megnyilvánulásai az őt körülvevő „rendszerek” függvényében értelmezhetők.

Az egyén leginkább két fő színtéren (család és munkahely) él, cselekszik, gondolkodik, érez, képességei és készségei, nehézségei, motivációi és tervei elsősorban ebben a két fontos közegben bontakoznak ki, de gyakran előfordul, hogy a rajta túllépő, önerőből megoldhatatlannak tűnő pszichés nehézségek megoldásában magára marad.

Miért gondolod, hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni embereknek (vezetőknek, értékesítőknek)?

Közel húsz éves fejlesztői-oktatói, csoportvezetési tapasztalattal rendelkezem. Fejlesztői, tréneri munkám során jelenleg az alábbi területekkel foglalkozom kiemelten: szervezeten belüli kommunikáció, személyközi kapcsolatok, vezetővé válás, érzelmi intelligencia, asszertivitás, stresszkezelés, reziliencia, kiégés.

Egyéni tanácsadói munkám során az alábbi jelenségekkel találkozom a leggyakrabban: életvezetési problémák, egyéni elakadások, szorongással kapcsolatos és stresszkezelési nehézségek, munka-magánélet egyensúly felállításának nehézségei, munkahelyi feszültségek, konfliktusok, elégtelen karrierút, kiégés, életkori és véletlenszerű krízisek, szerepkonfliktusok, önismereti és önértékelési problémák.

Mire vagy a legbüszkébb karriered során?

A legbüszkébb arra vagyok, hogyha a közös munkánk során az emberek képessé válnak arra, hogy újra átvegyék az irányítást életük felett, barátságban legyenek önmagukkal, és aktívan tegyenek jóllétükért. Mindezt úgy, hogy nem taposnak át másokon, nem másoktól várják a változást, hanem saját hozzáállásukat formálják. Igyekeznek elsajátítani azt az életszemléletet, amit Wass Albert fogalmazott meg olyan találóan: „Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött.”

Eredményességemet talán az igazolja a leginkább, ha látom, hogy működik, ha érzékelem az egyénben a változást, és ha a személyes visszajelzések is ezt igazolják. Sokszor előfordul, hogy hónapokkal, évekkel később valamelyik családtagjukat, jóbarátjukat, kollégájukat is elküldik hozzám, hogy segítsek. Talán ez a legtisztább szakmai elismerés, amit kaphatok. Emellett természetesen annak is örülök, hogy sok meghívást kapok különböző szakmai fórumokon való részvételre és oktatásra.

PAPP MIKLÓS PH.D.

Egyetemi tanár, etikai tanszék vezetője, Sapientia Főiskola

Az etika irányítja viselkedésünket, döntésünket, kapcsolatainkat, így aki többet tud erről a kézzel fogható tudományról, boldogabb, sikeresebb emberré válik.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Gábort megismerve gyorsan megtapasztaltam, hogy hasonlóan
gondolkodunk és emellett kiegészítjük egymást tevékenységét. Így
nem volt kérdés, hogy minden újító feladatban szívesen dolgozom
vele együtt.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (Milyen
módszerrel)?

„20 éve tanítom és kutatom az etikát, s azt látom: az etikáról szívesen hall
mindenki, hiszen önmagáról tanul. Az etika fontos az egyénnek és a közösségnek
is: etikusan jobban működik az egyén és a közösség is, motiváltabbak az emberek,
egészségesebbek, a nehézségeket is olajozottabban megoldják.

Bármennyire is próbálja a jog, a törvények, vagy a külső anyagi jutalmazás motiválni az embert a jó cselekvésre, az etika pótolhatatlan, megfizethetetlen és kikényszeríthetetlen.
Előadásaimmal ezt a belső világot szeretném elérni és gyümölcsözően működővé
tenni.”

SZENTES NÁNDOR

Szervezetfejlesztő, senior tréner, Business Coach, ODLD Kft.

Életcélom, hogy pozitív hatással legyek az emberekre, segítve őket abban, hogy tudatosak legyenek, megtalálják a saját személyes életcéljaikat, dinamikusan haladjanak feléjük és ezáltal értékteremtő munkahelyeken dolgozzanak és boldog családokban éljenek.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Hiszek abban, hogy abból a fejlődésből, amin én magam is végig haladtam át tudok adni a résztvevőknek számukra aktuális tudást vagy impulzust. Örömmel dolgozom ezen az akadémián, mert szándéka értékrendemmel megegyezik.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (Milyen módszerrel)?

Általában összetett problémákra fejlesztek egyedi megoldásokat, és emellett nagy rutinnal adok át különböző készségeket tréningek formájában vagy támogatok a coaching eszközrendszerével.

Miért gondolod, hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni embereknek (vezetőknek, értékesítőknek)?

21 éves tréneri, 9 év coach és 7 évnyi szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezem. Leginkább szolgáltatás-értékesítéssel foglalkozó vállalatok, termelő vállalkozások, valamint IT és telekommunikációs cégek speciális területein kamatoztattam tudásom. Amikor dolgozom az összefüggéseket és a gyökér okokat keresem, azokra alapozom a fejlesztő javaslataimat, megoldásai

Mire vagy a legbüszkébb karriered során?

Leginkább azokra a helyzetekre vagyok büszke, amikor régebbi ügyfeleim akiknél fejlesztettem ajánlanak tovább partnereiknek, szinte garanciát vállalva a megoldásaimért.

LEGEZA LÁSZLÓ DR.

Gépészmérnök, tanár, fotográfus (Óbudai Egyetem)

Meggyőződésem, hogy az oktatás minden szintjén meg kell ismertetni az emberekkel, mi a különbség a jó és a rossz között, különösen a mai világban, amikor sokan igyekeznek e fogalmakat (is) relativizálni.

Bővebb információhoz kattintson ide!

Miért vállaltad el a vendégelőadó szerepet?

Gábor eddigi munkássága bizonyíték arra, hogy az elmélet és a gyakorlat eredményre váltható. Örömmel veszek részt olyan akadémián, ami része annak, hogy jobbá tegyük az emberiséget.

Milyen probléma megoldásában tudsz segíteni? (Milyen módszerrel)?

Mindenkinek tudni kell, hogy a jó jót szül, a rossz rosszat. És amint életünk során a tudomány terén folyamatosan gyarapodnunk kell, az etikai ismereteinket is állandóan bővíteni szükséges, legyünk bármilyen korúak. Az etikusabb ember hasznosabb a családban, megbízható barát és jobb munkát végez a munkahelyén.

Miért gondolod, hogy hiteles vagy, miért tudsz segíteni embereknek (vezetőknek, értékesítőknek)?

Gépészmérnök és mérnöktanár vagyok, 1985-től tanítok a Bánki Donát Főiskolán, ill. jogutódján, az Óbudai Egyetemen mechanikát, 2003-tól mérnöki etikát is.

Széleskörű kapcsolataimban a Magyar Mérnöki Kamarán is tartok előadásokat.

Számos könyvem megjelent a Kárpát-medence magyar értékeinek jobb megismertetéséért.

Mire vagy a legbüszkébb karriered során?

Elsősorban a családomra (hét unoka), másodszor a 35 év tanári tevékenységemre, végül a könyveimre.

Ismerje meg az Upskills Akadémia koncepcióját!

Miért formabontó és előremutató az Upskills Akadémia?

Ebből a rövid, 3 perces videóból kiderül.

Mini interjú az Upskills Akadémia alapítójával

Ebből a rövid, 5 perces videóból kiderül többek között, hogy Körtvélyessy Gábor miért alapította az Upskills Akadémiát, kiknek lehetnek hasznosak a képzések, mi az általános gondolkodás a hagyományos képzésekről és miben más ez a képzési forma.

Maradjunk kapcsolatban!

Az alábbi felületeken publikálok folyamatosan értékes gondolatokat, cikkeket, videókat.
Nézze meg őket!

Minden jog fenntartva @Upskills Kft. 2022 | info{@}upskills.hu | Általános és jogi információk | Gyakran Ismételt Kérdések
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja