Online képzés
Gyakran Ismételt Kérdések

NEM KAPOTT MÉG VÁLASZT MINDEN KÉRDÉSÉRE?

Összegyűjtöttük Önnek az online képzésekkel kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Olvassa el őket, hátha itt megtalálja a válaszokat.

Hogyan tudok több információt kapni, hogy miért jó ez nekem?

Regisztráljon és iratkozzon fel a reklámmentes hírlevélre, ahol a képzésekkel és fejlesztésekkel kapcsolatos összefoglaló leveleket fogunk küldeni, döntése elősegítése céljából. A feliratkozáshoz kattintson ide.

Vagy jelentkezzen egy telefonos konzultálásra az Upskills Akadémia vezetőjéhez, Körtvélyessy Gáborhoz. Ezzel kapcsolatos további részletekért kattintson ide.

Miért éri meg az Akadémia Plus vagy a VIP csomag?

Az PLUS csomagban egy személyes konzultációt biztosítunk, így nem marad le semmiről, ha hiányzik egy alkalommal és Ön is folyamatosan tájékoztatást kap a programról. 
A VIP csomagban vezetője mindezeken felül egy értékes coachingon fog részt venni, amely túlmutat a képzési folyamaton és egyéni céljaihoz megoldásokat nyújt.

Miért éri meg a Támogatói Program Plus vagy a VIP csomag?

Az PLUS programban telefonos személyes konzultációt is biztosítunk résztvevőjéről, így kulcsemberéről személyesen kap információt.

A VIP programban ezeken felül telefonos coachingon fog részt venni, amely csak az Ön személyes céljairól szól.

Lehet csomagot váltani?

Csomagtól függően igen, és csak nagyobb csomagra. Ezt írásban jelezni kell az info@upskills.hu email címen, ahol a részleteket megbeszéljük.

Szükséges regisztráció a megrendeléshez?

Igen. Az adatvédelmi előírások (GDPR) és az Általános Szerződési Feltételek (ASZF) elfogadása online módon történik. Az adatokat is csak egy központi bérelt tárhelyen őrizzük, így szükséges a regisztráció a honlapon.

Érinti ez a felnőttképzési törvényt?

Igen. A program résztvevőitől minden olyan adatot bekérünk, amely a felnőttképzési szerződéshez és a törvényben előírt adatszolgáltatáshoz kell.

Résztvevőként miért kell ilyen sok adatot megadnom? Nem túlzás ez?

Az új Felnőttképzési törvény szerint (2013. évi LXXVII. törvény; 11/2020. (VII.7.) Kormány rendelet kérdjük be az adatokat a felnőttképzési szerződéshez és a kötelező adatszolgáltatáshoz. Sajnáljuk a kellemetlenséget, de szerencsére az egész fejlesztés alatt erre csak egyszer van szükség.

Csak egy összegben tudom átutalni a megrendelés díját?

Igen. Minden programunkra garanciát vállalunk, de ezen program alkalmak egymásra épülnek, és szorosan összefüggenek. Olyan kedvező és kifizethető csomagajánlatokat biztosítunk, amelyek egyedülállóak a piacon. Egyedi programok megrendelése esetén keressen a info@upskills.hu címen.

Magánemberként szeretnék a képzéseken részt venni!

Wow! Önmagát szeretné fejleszteni? Benne van azon kevesek körében, akik tudják, hogy a fejlesztésükbe fektetett pénz megtérül, a kapott tudás nem vehető el! Üdvözlöm a csapatban! A teendő ugyan az, mintha cége lenne, regisztráljon, addja le a megrendelését a saját adataival, és egyelőre fizesse a díjat a privát bankszámlájáról.

Tényleg ki kell fizetnem az Áfát? Nem vagyok áfaköteles!

Igen. Ez a tevékenység áfa köteles. Pénzügyi szempontból olyan, mint a kenyér, az autó, a fittnesz jegy. Ezeken is mind van áfa, és ugyanúgy, mint a képzésnél, van amelyik visszaigényelhető, és van amelyik nem. Szerencsére csomagajánlataink olyan kedvezményesek, hogy az áfa tartalmuk is alacsony.

Lehet-e havidíjas fizetést kérni?

A díj egyösszegű, nem bontható meg.

Hogy lehet lemondani?

Írjon egy e-mail-t a info@upskills.hu e-mail címre és 1 munkanapon belül töröljük a regisztrációját. A lemondás nem jelenti, hogy a ASZF-ben vállalt kötelezettségek már nem vonatkoznak önre a kapott anyagok használatának vonatkozásában. Kifizetett program esetén a díjat visszafizetjük a garanciális feltételek szerint.

Hogyan tudom maximálisan kihasználni az Akadámiában rejlő lehetőségeket Cégvezetőként?

Ahhoz, hogy a legtöbbet tudja kivenni a programból minden információra maximálisan szüksége van Önnek és kulcsemberének is. Ezt támogatja a VIP csomagunk. Azt javasoljuk, hogy az Akadémia VIP csomagja mellé a teljesen egyénre szabott Cégvezetői Támogató Program VIP csomagját is biztosítsa Önmaga számára, hogy:

  1. 100%-osan tudja támogatni kulcsemberét
  2. Egyéni fejlesztési tervet is javaslunk Önnek kulcsemberéről.
  3. És egy négyszemközti coachingot biztosítunk, amely túlmutat a képzési folyamaton és egyéni céljaihoz megoldásokat nyújt.
Még nem tudom eldönteni, hogy jelenkezzek-e!

Köszönjük az őszinteséget. Javaslatom, hogy próbálja ki Akadémiánkat, Támogató Programunkat a 100%-os pénzvisszafizetési garancia mellett, mert így Önnek nincs kockázata, és többszörösen megtérül ráfordítása. Az átadott tudás eredményességére csapatunk és referenciáink adnak biztosítékot.

Másik lehetőség, hogy jelentkezik egy telefonos konzultálásra az Upskills Akadémia vezetőjéhez, Körtvélyessy Gáborhoz. Ezzel kapcsolatos további részletekért kattintson ide.

Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

Minden Upskills Akadémiára és Upskills Támogató programra érvényes a 100%-os pénzvisszafizetési garancia az ASZF 4.3.5, 4.3.6. idevonatkozó szabálya szerint. Megkezdett program esetén a program második alkalma napjának 24-órájáig. A felmondást a program pontos megjelölésével írásban kell eljuttatni a Szolgáltató kapcsolattartásra megjelölt info@upskills.hu e-mail címére. A Támogató Program esetén is az Akadémia, mint alapprogram alkalmai az irányadók, amelyikre résztvevőjét beíratta és az alkalmakat az adott programnál fixáltuk.

Lehet csak a Cégvezetői Támogató Programra jelentkezni, Akadémiai részvétel nélkül?

A Cégvezetői Támogató Programra jelentkezni csak valamelyik Upskills Akadémiai programunkra beíratott legalább 1 beosztott résztvevője esetén érdemes. Természetesen a résztvevő közvetlen felettesének is tökéletes megoldás a támogatói program.

Beosztott résztvevő nélkül tudásának rendszerezésével, ötletekkel, tippekkel és gyakorlatokkal segítjük Önt az Upskills Vezetői Akadámián.

Jól értettem, hogy nincs online részvétel a Cégvezetői Támogató Programban?

Igen. A tudásanyagot az Akadémiákon biztosítjuk és gyakoroljuk. A Támogató Programon ahhoz adunk segítséget, hogy kulcsemberéből a maximumot tudja kihozni. Ezen információkat összefoglalók, értesítők, videók és konzultációk formájában különböző szinteken biztosítjuk:

Basic program írásos dokumentációk+videók és tippek, ötletek a támogatásra.

PLUS programban telefonos személyes konzultációt is biztosítunk résztvevőjéről.

VIP programban ezeken felül telefonos coachingon fog részt venni, amely csak az Ön személyes céljairól szól.

Ha megrendelem a csomagot kulcsembereimnek, akkor hogyan kapnak ők információt a továbbiakról?

Köszönjük a megrendelést. Az utalást követően bekérjük a kulcsemberek adatait, hogy fel tudjuk velük venni a kapcsolatot. Onnantól automatikusan megkapják a résztvevői a regisztrációs, az adatbekérő lapot és a további információkat.

El lehet ezt számolni, mint céges költség?

Igen. A tanfolyam céges költségként elszámolható a Fktv. adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése esetén. Az adatbekérést követően az adatfelvitelt átvállaljuk.

Csak átutalással tudok fizetni? Kapok számlát?

Igen. A bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem alkalmazható. A megrendelésről díjbekérőt küldünk, melyet átutalással lehet kiegyenlíteni. Az átutalás megtörténtekor számlát állítunk ki, amelyet 3 napon belül kiküldünk megrendelőnk emailcímére.

Tudok egyedi programra is ajánlatot kapni?

Igen. Ahogyan referenciáim is mutatják, eddig offline szervezetfejlesztési programokat biztosítottam és biztosítok partnereimnek. Egyedi programok megrendelése esetén keressen a info@upskills.hu címen.

Egy cégtől egyedül mennék, de a többiek ugye használhatják az anyagokat?

Nem. A részvétel személyhez kötött nem céghez. Mindent megtettünk, hogy a csomagdíjakat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat a legjobb áron kínáljuk, hogy mindenkinek megfizethető legyen. Emellett a törvényi, adatvédelmi és szerzői jogok átadási rendelkezései ezt tiltják.
A legfontosabb szempont, hogy az Akadémiák interaktívak és gyakorlat orientáltak, így a kis csoportokban csak regisztrált résztvevők tudnak részt venni. Csak számukra ad majd értéket a program.

A cégtől többen is jönnénk, van csoportos kedvezmény?

Figyelje folyamatosan hírlevelünket és a meghirdetett programokat, és az ott leírtak alapján lehetséges kedvezmény kód használata.

Lemondáskor jár vissza pénz?

A garanciaidőn túl nem. Mivel a fejlesztési programon a kifizetett díj sokszorosát kapja meg ellenértékként, bármilyen okú felmondás esetén a befizetett díjat nem áll módunkban visszafizetni. Azért adjuk a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát a (ld. Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?), hogy kipróbálhasson minket és ha úgy ítéli meg, az nem ad értéket az Ön számára, lehetősége legyen a visszalépésre. De bízunk benne, hogy olyan értékeket adunk át, amivel Önnek sokszorosan megtérül ez a fejlesztési beruházás.