UPSKILLS SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi, testreszabott készségfejlesztés

A képzés tervezésekor az eredményességet tartjuk fókuszban. A legtöbb esetben egy-egy problémára keres partnerünk megoldást, és mi ennek megvalósítása érdekében egy elemzést folytatunk le. Tapasztalatunk és az elemzés eredménye, hogy fókuszáltan a gyökérokot kezeljük, és arra adunk megoldásokat.

Ehhez alapvetően az alábbi pontok szerint kell megismernünk a helyzetet, és a képzés beilleszthetőségét a napi rutinba:

Feltérképezzük a résztvevők fejlesztendő problémáit

Felmérjük a közvetlen vezető igényeit

Rövidebb alkalmakat tartunk, de gyakrabban (pl.: heti 3 óra 3 hónapon át)

Kiscsportos, gyakorlatorientált ONLINE képzési programok

Az online fejlesztés előnyeit és hátrányait ismerve kialakítottunk egy olyan elérhető képzési programot, amely az előnyöket kiaknázva épül fel, és biztosít tudásanyagot sok gyakorlással, megéléssel, hogy a képzésen tanultakat a résztvevők alkalmazni tudják.

Az alábbi szempontokat vettük figyelembe a képzés kialakításánál:

A munka nem állhat meg, így heti 1x2,5-3 órás a képzés

Minden alkalom tartalmaz tudásátadást és gyakorlást

10+10 héten kereszetül tartjuk fenn a figyelmet

Offline egyedi üzleti képzések

Programjaink kialakításánál az ügyfél problémájára való megoldás adása az első, így számos konkrét témából (vezetőképzés, értékesítés, prezentációs technika, kommunikáció, meeting technika, agilitás, személyiség megismerése, együttműküdés, csapatépítés…) rakjuk össze a szükséges tematikát. Így nincs két egyforma tréning még adott cégen belül sem, mert minden esetben eltérnek a csoportok egymástól, így az igényeik, a problémáik sem azonosak.

Az eredményesség az alábbi pontokon múlik:

A résztvevő nyitott és aktív legyen

A képzési program a valódi problémákra nyújtson gyakorlatias megoldást (ezt mi biztosítjuk)

A közvetlen vezető és a környezet biztosítsa a tanultak alkalmazását, gyakorlását a napi munka során

Coaching

Ügyfeleink nagyon ritkán kérnek tiszta coachingot, általában tudás átadást is kapni akarnak. Coaching folyamatainkban ezt tudatosan szétválasztjuk, hogy a résztvevő vezető is hatékonyan tudja ezeket az eszközöket a napi munkájában alkalmazni. Tisztázzuk a legelején, hogy coaching csak akkor valósítható meg, ha a két fél között megvan a bizalom és valóban fejlődni akar a résztvevő. Ellenkező esetben tanácsadás, képzés történhet. 

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés egy speciális HR szolgáltatás. Cégünk  az alábbi pontokon tud hatékonyan segíteni:

Diagnózis felállítása: Ekkor vizsgáljuk a szervezetet, hogy mit gondol a jelenlegi működéséről, mik a problémák, mik a megoldandó feladatok. Ebben való eltéréseket rögzítjük, és kialakítjuk a folyamatot a szervezet fejlesztéséhez.

Küldetés, Értékrend, Jövökép: Közösen meghatározzuk az irányvonalat a szervezet számára, és ezt a teljes szervezeten keresztülvisszük.

Készségfejlesztés: A jövőképből stratégia, abból egyéni célok definiálódnak, amelyhez a konkrét személyek készségfejlesztési igényeit megtervezhetjük.

Tanácsadás, Interim
HR-fejlesztés

Közepes méretű vállalatok esetében interim HR-fejlesztés válik szükségessé. Ez egy időszakos együttműködést jelent, amely abban segíti a vállalatot, hogy egy dedikált személy 100%-ban a Humán Erőforrás fejlesztésére, megtartására, iránybaállításával foglalkozik. A folyamat elindítása után a fenntartás már tudatos lépésekkel a szervezeten belül megtartható.

KÉRDÉSE VAN? KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Beszélje át egy rövid telefonos egyeztetésen Körtvélyessy Gáborral, az Upskills szakmai vezetőjével, hogy az Ön cégének miben lenne szüksége segítségre és mely szolgáltatásunk a legideálisabb Önnek.

Minden jog fenntartva @Upskills Kft. 2022 | info{@}upskills.hu | Általános és jogi információk | Gyakran Ismételt Kérdések
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja