Gábor egy éven keresztül dolgozott velünk, mint coach és szervezet építő egy újonnan induló gyártó cégnél. Személyes tapasztalatával, inspirációjával kompetens tanácsokat kaptam vezetőként való fejlődésem során, és optimálisabban, tudatosabban tudtam építeni önmagam, valamint a csapatom, amely által a vállalati hatékonyságot fejleszteni tudtunk.

A csoportos konzultációk során volt lehetőség belelátni más területek munkájába, valamint megismerhettük a különböző területek napi nehézségeit egy másik szemszögből oly módon, hogy a társalgás moderált, irányított körülmények közt zajlott. Gábor megértette és felmérte mik az organizáció nehézségei, és olyan szemléletet adott át, amely által gyorsabban tudtam reagálni a felmerülő igényekre, hogy a célt szem elől tévesztettem volna.

Konstruktív visszacsatolása az egyes cselekedeteim és gondolkozásmódom kritikusabb vizsgálatához, illetve vezetői szerepem tudatosabb felismeréséhez vezetett, amely által jómagam és a cég is sikeresebbé vált. Eddigi pályafutásom során több fejlesztési tréningen vettem részt, azonban Gábor módszertana határozottan minőségibb változást hozott. Kompetens, inspiráló, izgalmas, intenzív.