Az utóbbi időben sok piackutatást végeztem a csapatommal és sok cégvezetővel beszéltem, mert ki szerettem volna deríteni, hogy hogyan képzik a kulcsembereiket.

Sajnos sokszor azt a választ kaptam, hogy sehogy, mert a képzésekkel csak a baj van, nem érik meg az árukat, ki kell venni a kollégákat a munkából hosszú időkre, és csak ideig-óráig marad fenn a képzés hatása, aztán minden visszaáll a régi, kaotikus kerékvágásba.

Pedig, ha a kulcsemberek jól képzettek és jól teljesítenek, akkor kevesebb a tűzoltás és a kapkodás, miközben több a cég bevétele.

Kulcsemberek alatt most beosztott vezetőket és értékesítőket értek, mert végső soron általuk lesz a mindennapi működés gördülékeny és sikeres.

Ha a vezető jól végzi a feladatát, akkor a cégvezető válláról rengeteg terhet vesz le, így ő a cég jövőjével foglalkozhat vagy akár vakációzhat.

Ha az értékesítők jól teljesítenek, akkor pedig növekszik a cég bevétele, így még stabilabb lesz és jobban tud növekedni.

Az Upskills Akadéma képzéseit direkt úgy építettük fel, hogy a lehető legjobban támogassa a cégvezetők céljait.

A képzéseinknél az alap kritériumok a következők:

$

1) ne kelljen hosszú időkre kiemelni a kulcsembereket a munkából, hanem minél hatékonyabban tudjuk képezni őket. Ezt úgy oldottuk meg, hogy helyfüggetlenül tudnak részt venni az online foglalkozásokon, és hetente csak 2,5 órát kell rászánniuk.

$

2) mélyen beépüljön a tudás, ne csak ideig-óráig tartson. Ezt úgy érjük el, hogy 3 hónapon keresztül tartjuk a képzést rövidebb, de több alkalommal, és az elméleten túl jóval több időt töltünk a gyakorlattal. 20%- ban tudást, 30%-ban egyéni helyzetekre adaptálást és 50%-ban ennek begyakorlását végezzük.

$

3) támogassuk a cégvezetőket abban, hogy segítsék a kulcsembereiket, hogy amit ők megtanultak a képzésünkön, azt a cég életében is mihamarabb bevethessék, és hosszú távon alkalmazhassák, mert így lesz igazán eredményes a képzés.

$

4) A professzionális képzések megfizethetőek legyenek mindenki számára. Mivel csoportosan és online tartjuk a képzéseket, így költséghatékonyabb, mint a hagyományos képzések, viszont emellett sikerült megtartani a tanultak hatékony elmélyítését és a személyességet is.

Ha madártávlatból nézzük azt, hogy az Upskills Akadémia hogyan tudja támogatni a cégvezetőket, akkor 3 jól elkülöníthető részt látunk: 

Z

1) VEZERTŐI AKADÉMIA: ekkor fejlesztjük a beosztott vezetőket, hogy hatékonyabban tudják menedzselni a feladataikat

Z

2) ÉRTÉKESÍTŐI AKADÉMIA: ekkor fejlesztjük az értékesítőket, hogy még eredményesebbek legyenek, így a cég magasabb bevételre tegyen szert

Z

3) CÉGVEZETŐI TÁMOGATÓ PROGRAM: ekkor kifejezetten a cégvezetőket támogatjuk, hogy eredményesebben segíthessék a képzéseken résztvevő kulcsembereiket a gyorsabb és biztosabb siker érdekében

Mi az 4 elem, amik segítségével az átlagos képzési programokkal szemben még hatékonyabban tudjuk fejleszteni a cégek kulcsembereit:

9

Online tartjuk a foglalkozásokat:

Együtt haladunk, de helyfüggetlenül. Így megspórolható az utazással töltött idő.

9

Szakértő vendégelőadók is részt vesznek a foglalkozásokon:

Az ő segítségükkel és tanácsaikkal könnyebb lesz a gyakorlatban is alkalmazni a tanultakat.

9

12+12 gyakorlati alkalomra osztottuk a programokat:

Kellően hosszú, hogy mindenre jusson idő, de kellően rövid, így hamar be lehet vetni a tanultakat a gyakorlatban.

9

Hatékony alkalmazhatóság:

Figyelünk arra, hogy mindenki pontosan tudja, hogy hogyan alkalmazza a tanultakat a saját területén.

Bízom benne, hogy sikerült megfelelő módon összefoglalni azt, hogy mitől is olyan formabontó és előremutató az Upskills Akadémia.

Ha te is szeretnéd eredményesen, idő és költséghatékonyan képezni a kulcsembereid úgy, hogy a tudás a cége életében hosszú távon a gyakorlati alkalmazásba is beépüljön, akkor javaslom, hogy nézz szét az Upskills Akadémia képzései között.

Ha szeretnél többet megtudni az induló programokról, és kíváncsi vagy arra, hogy a te csapatodnak tudunk-e személyre szabott segítséget nyújtani, kérj időpontot ingyenes telefonos konzultációra!

A cikk szerzője:

A legjellemzőbb rám az „Álom megvalósító”. Sok álmom volt, amit senki se hitt el, hogy képes leszek megvalósítani, de megcsináltam!

Megálmodtam, hogy HR igazgató leszek, a semmiből lesz egy házam, kimagasló fizetésem lesz, álmaim motorján szelhetem az utakat, lesz passzív jövedelmem, stb… 

Ahhoz, hogy a TE ÁLMOD megvalósuljon nem csak a csapatodnak, hanem neked is, és a cég ügyvezetőjének is tudatosabban és rendszerezettebben kell gondolkodnia, hogy minden energiátok a kitűzött cél érdekében munkálkodjon!

KÖRTVÉLYESSY GÁBOR

Az Upskills Akadémia alapítója