Telefonos konzultáció jelentkezés

Ha még nem biztos abban, hogy az Upskills Akadémia képzése valóban hasznos lesz Ön vagy Kulcsemberei számára, akkor jelentkezzen egy telefonos konzultálásra az Akadémia vezetőjével!

A konzultálás alkalmával felteheti kérdéseit, beszélhet aggályairól és egyeztetheti az Akadémia vezetőjével, hogy Önnek, illetve értékesítőinek szüksége van-e a képzésre.

Nem célunk az ország minden üzleti szakemberét képezni, csak azokat, akikben látjuk a fejlődés iránti motivációt. Ezért a beszélgetés során gondosan kiértékeljük, hogy az Ön cégének valóban segítség lenne-e, ha részt vennének valamely képzési programon. 

Kivel fog telefonon beszélni?

Üdvözlöm! Körtvélyessy Gábor vagyok, az Upskills Akadémia alapítója és vezető szakmai oktatója. 

Elképzelhető, hogy most tele van kérdésekkel, amikre nem kapott választ a honlapon vagy egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy valós segítség lehet-e a képzés Önnek és Kulcsembereinek. 

Tökéletesen megértem a dilemmát, hiszen itt több hónapnyi közös munkáról és több tízezer ezer forintnyi befektetésről van szó. 

Pontosan ezért szeretném segíteni döntését azzal, hogy átbeszélem Önnel részletesen, személyre szabottan, hogy miről szólnak a képzések és átvesszük, hogy Önnek mire lenne szüksége. 

Higgye el, ha úgy látom, hogy nem segítene a képzés, akkor megmondom, hiszen a pénzvisszafizetési garancia miatt és a személyes szakmai hírnevem miatt sem éri meg olyan résztvevőkkel együtt dolgozni, akik nem lesznek 200%-osan elégedettek a képzésekkel. 

TELEFONOS KONZULTÁCIÓ JELENTKEZÉS 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

#1

Első lépésként töltse ki a lentebb látható jelentkezési űrlapot

#2

Ezt követően e-mailben egyeztetünk egy optimális időpontot

#3

Végül átbeszéljük a kérdéseit a nyugodt döntés érdekében

Ha kicsit is bizonytalan a képzésekkel kapcsolatban, jelentkezzen a telefonos konzultálásra!

Ezáltal 100%-osan meg tud bizonyosodni arról, hogy valóban segítene-e cégén, Önmagán vagy Kulcsemberein az Upskills Akadémia valamely képzése. 

Várom jelentkezését! – Körtvélyessy Gábor